dinprisguide logo

Sammenlign priser på Kviklån

Se de forskellige tjenester i oversigten
Vi tilbyder en uvildig formidling af priser og serviceydelser fra danske udbydere af kviklån.
dinprisguide.dk er kommercielt drevet og modtager henvisningsprovision fra selskaberne og kan dermed holde denne service 100% gratis for forbrugerne.
dinprisguide.dk sammenligner ikke nødvendigvis alle låneprodukter på markedet og er dermed ikke fuldt dækkende for hele markedet.

Info vedr. kviklån!

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er et forbrugslån – altså et lån der giver der frihed til at købe det du lige står og mangler. Et kviklån er i modsætning til andre økonomiske lån en meget hurtig måde at få kapital på. Som navnet også indikerer, går det hurtigt. Det tager blot et par minutter at ansøge om et kviklån og allerede efter et par timer er beløbet du har lånt tilgængeligt på din konto. Årsagen til at du kan låne penge hurtigt med denne type lån skyldes at der ikke stilles så høje krav til personoplysninger eller sikkerhed, da der er tale om mindre lånebeløb samt en kort løbetid. Du kan typisk låne mindre beløb fra ca. 100,- til 6.000,- med en relativ kort løbetid på 30 dage. Et kviklån er derfor en nem og hurtig måde for dig at skaffe penge til uforudsete udgifter eller blot et økonomisk frirum i en kortere periode.

Hvem kan ansøge?

Der stilles krav fra alle udbydere af hurtiglån, som f.eks. kviklån, om at man er myndig – det vil sige 18 år. Nogle udbydere har endda skrappere krav til alder og du vil derfor kunne finde flere hurtiglån med et alderskrav på op til 23 år.

Hvad er renten på et forbrugslån?

Renten er typisk variabel og der vil være forskel på rentesatsen afhængig af lånebeløbets størrelse samt løbetid. Renten ligger typisk på 10-30 % på et hurtiglån som kvik lån, mobil lån, sms lån, express lån, mini lån, micro lån og andre lignende hurtige forbrugslån.

Hvordan foretager jeg en ansøgning?

Det er meget nemt at foretage et kviklån og det er også den primære fordel sammenlignet med et almindeligt banklån. Når du skal foretage et kviklån kan du starte med at bruge DinPrisGuide til at sammenligne priser og renter og dermed hurtigt få et overblik over hvilke udbydere der matcher dit lånebehov. Du kan vurdere på beløb, løbetid, rente og hurtigt få svar på hvilke udbydere du skal søge dit hurtig lån ved. Ansøgningen oprettes typisk via din mobiltelefon eller computer. Når som helst og hvor som helst. Når du har valgt det lån, som matcher dine behov bedst ud fra beløbsstørrelse og løbetid kan du ansøge om lånet. Du udfylder her en ansøgning om hurtiglån og sender den derefter til låneudbyderen. Nu går det hurtigt – for du vil typisk få et svar på din ansøgning fra låneudbyder indenfor de næste par minutter. Godkendes lånet vil beløbet være tilgængeligt på din konto indenfor kort tid – nogle gange indenfor 1-2 timer.

Danskerne optager flere kviklån end nogensinde før

Så mange penge lånte danskerne via kviklån i 2014

Danskerne er glade for at låne penge. Og når der er brug for at finde lidt yderligere kontanter, er kviklånsudbyderne et populært pitstop. Der har i hvert fald været en eksplosiv vækst både i antallet af lånetagere og mængden af penge, der bliver langet over disken. Bare i 2014 var danskerne ude at låne hele 436 millioner kroner via de hurtige lån, og i 2015 ser det indtil videre ud til at blive endnu mere. Det kan dog ikke afgøres endnu, men alt tyder på, at mængden af kviklån ikke falder lige foreløbig.

Hvem optager kviklån?

En af de primære årsager til, at danskerne er så glade for at gå til de hurtige låneudbydere, er de dyrere og dyrere forbrugsvaner, som vi hvert år bliver ved med at tilegne os. Der skal købes nye mobiler, tablets, computere og spillemaskiner hver eneste gang, der kommer en ny model på markedet, og det er langt fra alle, der ved hjælp af egen indtægt kan være med på den bølge. Derfor er der mange, der vælger at søde tilværelsen med et lån, så de netop har råd til at gå ud og købe den nyeste iPhone, når den kommer på markedet.

Flere og flere låneudbydere på markedet for kviklån

Der er dog ikke kun en udvikling i antallet af lånetagere. I løbet af den sidste håndfuld år er antallet af selve kviklånsudbydere også steget markant, hvilket man hurtigt kan få et glimt af bare ved at se en tilfældig reklameblok i fjernsynet. Derudover har internettet og mobiler også hjulpet forbrugeren med at kunne låne penge endnu hurtigere, og med et marked i vækst er det klart, der hele tiden kommer flere og flere interessenter, der gerne vil have en bid af kagen.

Det bliver billigere at låne penge via kviklån

Hvis man skal spore sig frem til en mere positiv ting i forbindelse med udviklingen i antallet af kviklån, så er det, at det formodentlig ser ud til, at det bliver billigere at tage kviklån i fremtiden. Med den øget konkurrence fra låneudbydernes side, bliver der mere og mere rift om kunderne, og så er der nogle, der vælger at køre på prisen, ligesom man ser det i så mange andre brancher. Allerede nu er der eksempler på låneudbydere, der blandt andet tilbyder det første lån gratis for at få kunderne ind i varmen. Så hvis udviklingen i antallet af lån fortsætter på samme måde, må prisen på lånene også falde stille og roligt.